در هنگام انتخاب و نحوهی شستشوی انواع مختلف لباس، لباس زیر از اهمیت بیشتری برخوردار است؛ چرا که تماس مستقیم شورت با پوست بدن و امکان ایجاد انواع بیماری و حساسیت، به ما یادآور میشود که با رعایت نکاتی ساده به آن توجه بیشتری داشته باشیم.
رعایت این نکات در شستشوی شورت و لباس زیر زنانه میتواند به ما کمک کند تا نه تنها طول عمر این لباسهای ظریف را افزایش دهیم، بلکه سلامتمان نیز حفظ شود. در این مطلب بهترین جنس شورت زنانه، نکات مهم مراقبتی و شستشوی لباس زیر زنانه و… را با شما مرور خواهیم کرد.
بهترین جنس شورت زنانه برای استفاده روزانه
لباسهای الياف طبيعي، با پوست بدن سازگار هستند و باعث ایجاد حساسیت نمیشوند.
این پارچهها به دلیل وجود سلولز دارای خاصیت جذب بالای رطوبت و تنفسپذیری هستند. این موارد این لباسها را به انتخابی مناسب تبدیل میکند. همچنین ترکیب الیاف لاکرا با پنبه، باعث ایجاد خاصیت کشسانی و بهبود لطافت پارچه میشود. پس لباس زیر که ترکیبی از پنبه و لاکراست انتخاب مناسبی خواهد بود.
برای تهیه انواع شورت نخی زنانه به محصولات سارک سر بزنید.
نکات مهم شستن شورت زنانه
1- برای شستن شورت زنانه از ماشین لباسشویی استفاده نکنید.
شورت و لباس زیر از جمله لباسهای حساسی است که لازم است به وسیلهی دست شسته شوند. قرار گرفتن لباس زیر در کنار سایر لباسها در ماشین، امکان انتقال و یا دریافت میکروب و آلودگی را افزایش میدهد. همچنین به دلیل الیاف لطیف استفاده شده در این لباسها به راحتی در تماس با سایر لباسها آسیب میبینند.
هفت راهکار فوری برای از بین بردن لکه لباس کودک
2- در هنگام شستشو از آب سرد استفاده کنید.
از دیگر روشهای صحیح شستن شورت زنانه، برخلاف تصور افراد مبنی بر استفاده از آب گرم در زمان شستشو برای میکروب زدایی، استفاده از آب ولرم و حداقلِ فشار است. وجود الیاف لاکرا در بافت پارچه حساسیت این قبیل لباس را به گرما بالا میبرد؛ در نتیجه برای حفظ ظاهر لباس باید از آب ولرم استفاده شود و حداقل میزان چلاندن و کشیده شدن را داشته باشیم.
3- در روش شستشوی شورت زنانه استفاده از پودر ممنوع میباشد.
امکان باقی ماندن پودر در بافت پارچه بسیار بالاست. حضور این مواد شیمیایی در لباس میتواند باعث انواع بیماری و حساسیت پوستی شود. پس به جای استفاده از پودر در زمان شستشوی شورت از مایع لباسشویی یا صابون استفاده کنید. به یاد داشته باشید پس از انجام شستشو چندین بار آبکشی را انجام دهید و تمام مواد شوینده را خارج کنید.
4- لباسهای زیر را از هم تفکیک کنید.
نوع ترشحات، میکروب و باکتریهای سطح بدن هر فرد با شخص دیگر متفاوت است. حتما لباسهای خود و سایر افراد خانواده را از هم تفکیک کنید و به صورت جداگانه بشوید. هرگز لباس زیر خود و فرد دیگر را با هم در یک تشت نشویید تا از انتقال هر نوع بیماری بین افراد جلوگیری کنید.
5- هرگز از وایتکس استفاده نکنید.
وایتکس از جمله شویندههای خطرناک و حساسیتزایی است که لازم است در موارد محدود از آن استفاده شود و در شستشوی شورت هرگز قابل استفاده نیست. چراکه حجم هر چند کمی از آن نیز بیمارهای شدیدی را ایجاد میکند.
لکه آزاردهنده لباس و روش از بین برد آنها
6- لباس زیر را در هوای آزاد خشک کنید.
جریان آزاد هوا و نور خورشید میتوانند فرآیند میکروبزدایی و لکهبری پایانی را برای شما انجام دهد. در صورتی که شورت شما لک شده است، بعد از شستشو آن را در معرض آفتاب قرار دهید. تا حد ممکن این لکه از بین میرود.
7- از سرکه و جوش شیرین برای ضدعفونی شورت استفاده کنید.
برای ضدعفونی کردن لباس زیر، از مواد ضدعفونیکنندهی طبیعی نظیر سرکه، آبلیمو و جوش شیرین استفاده کنید. کافیست هنگام شستن لباس زیر مقداری سرکه یا آبلیمو روی آن بریزید. خاصیت اسیدی این مواد، لباس زیر را ضد عفونی میکند. البته به جای این مواد میتوان از جوش شیرین هم استفاده کرد. جوش شیرین را در آب حل کنید و لباس زیر را به مدت 30 دقیقه در آن قرار دهید و سپس شسته و آبکشی کنید.
8- از اتو با درجه حرارت پایین استفاده کنید.
لباسهای زیر زنانه که به صورت روزانه استفاده میشوند غالبا از جنس پنبه و لاکرا هستند، وجود لاکرا حساسیت این لباسها را در برابر دما بالا میبرد. اگر برای ضدعفونی بهتر از اتو استفاده میکنید، اتوکشی باید با درجه حرارت پایین صورت بگیرد. در صورت اجرای چاپ بر روی لباس، برای حفظ کیفیت چاپ، اتو را مستقیم روی قسمت چاپدار قرار ندهید. لباس را پشت رو کنید و اتوکشی را انجام دهید یا پارچهای برای محافظت از چاپ روی آن قرار دهید.
معنی علائم شستشوی روی لباس چیست؟
شما نکات شستشوی گفته شده را رعایت میکنید؟ راهکار و تکنیکهای شستشوی خود را با ما به اشتراک بگذارید.